Spørg til månedens tilbud

Aktiviteter hos Cafe Smile

Vi bestræber os på at have mange forskellige aktiviteter i Café Smile. Da vi stadig kun er nystartet kan har vi ikke et fast program så følg med her på siden eller på vores Facebook side.

Mors dag

Mange mødre vil argumentere at hver dag er mors dag, og det at være nybagt mor eller mor til småbørn i et fremmed land kan være overvældende. Derfor inviterer vi til mors dag hvor vi har besøg af en sygeplejerske eller sygeplejerskestuderende, der giver oplysninger og svarer på spørgsmål omkring babyer og småbørns trivsel.

Snak dansk

Vi ved at mange der flytter eller flygter til Danmark får tilbudt Sprogskole, og det er ofte en god start, men hvis der ikke er et nærmiljø hvor man kan øvr sig uden at blive drillet hvad gør man så? Man kommer til snak dansk aftener, vi laver ikke lektier, men hjælper med at øve og forbedre det talte dansk.

Kom i job

At søge job kan være en udfordring for de fleste, men at søge job i et fremmed land kan være uoverskueligt. Vi inviterer erfarne jobsøgere til at dele deres erfaringer.

Kend Aalborg

Aalborg er en herlig by med skjulte skatte, kom og få en målrettet rundvisning hvor både praktiske steder som borgerservice findes, og kulturelle og smukke steder som eksempelvis vægkunst og parker.

Menu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Frivillig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.